فقط نمایش کالاهای موجود
مرتب سازی بر اساس
مربیان و متولیان آموزش از سالهای دور در فکر آموزش خواندن و برای نابینایان بودند از قرن شانزدهم طرفداری از این آرمان قوت گرفت . در ابتدا این هدف با الفبای خاردار و رشته های چسبانده شده روی کاغذ آزمایش شد، اما هر دو روش پر زحمت و زمان بر بود.
در سال 1786 بود که والنتین هاوی، بنیانگذار اولین مدرسه نابینایان جهان در پاریس، سیستم چاپی ابداع کرد که با نوک انگشتان قابل خواندن بود. او از نوع چاپ معمولی استفاده میکرد که برعکس ریختهگری میشد و آن را در پشت کاغذ فشار میداد تا حروف رومی برجسته ایجاد کند. این سیستم در سال 1816 توسط جانشین او در مدرسه پاریس، Sébastien Guillié، بهبود یافت و روند راحت تری برای آن ابداع کرد . در حالی که Haüy از دستگاه چاپ مسی استفاده می کرد، Guillié از یک دستگاه چاپ معمولی با دو نفر که میله را می کشیدند برای ایجاد فشار اضافی مورد نیاز برای برجسته کردن کاغذ استفاده می کرد.
سالها بعد لویی بریل، دانشآموز 15 سالهای در مدرسه نابینایان پاریس، سیستم بریل را در سال 1824 توسعه داد. او خط بریل را اصلاح کرد و یک نماد برای موسیقی اضافه کرد.
در سال 1832، انجمن سلطنتی اسکاتلند برای مسابقه ای را برای "بهترین الفبا و روش چاپ" برای نابینایان اعلام کرد. این اولین مسابقه از چندین مسابقه در طول قرن 19 بودبرای این موضوع ترتیب داده شد واستقبال خوبی هم از آن صورت گرفت. رقبا شامل افرادی بودند که نابینا و بینا بودند و از همه ی اقشار و گروه ها در آن شرکت داشتند. و سر انجام جایزه انجمن سلطنتی اسکاتلند به بنیانگذار تایپ ادموند فرای رسید. سیستم او مانند سیستم های برنده در اکثر این مسابقات بر اساس حروف رومی بود. داوران معتقد بودند که این سیستمهای الفبای برجسته نسبت به سیستمهای نقطه یا نماد برتری دارند، زیرا هم افراد نابینا و هم بینا میتوانند آنها را بخوانند. علاوه بر این، آنها نیاز به الزام معلمان برای یادگیری یک سیستم جدید نداشتند. داوران که اغلب بینا بودند، توجه چندانی به سهولت خواندن سیستم به صورت لمسی نداشتند در صورتی که برای افراد نابینا این مورد خیلی مهم بود.
اما امروزه و بعد از گذشت سالها، روش مرسوم و قابل استفاده برای نابینایان و کتاب هایی که منتشر میشود همگی بر اساس خط بریل است و این روش به استانداردی جهت آموزش نابینایان و چاک کتاب های ویژه نابینایان تبدیل شده است. و اما مطالعه کتاب و نابینایان در جهان امروز کتاب خواندن تاثیرات باورنکردنی روی ذهن و عملکرد انسان در زندگی شخصی و اجتماعی میگذارد و فواید فوقالعادهای بدنبال دارد. خیلی از افراد از تاثیر کتاب خواندن روی ذهن اطلاع ندارند و نمیدانند این کار چه تاثیری بر زندگیشان میگذارد اما آگاهی از این فواید قطعا زمینه ای برای شروع یک کتاب خوانی با هدف خواهد شد .
کتابها واقعاً شگفتانگیز هستند و هم سرگرمی و هم فواید سلامتی مختلفی را ارائه میکنند. آنها می توانند به شما در ایجاد دایره لغات، تقویت مهارت های نوشتاری و زبانی، بهبود حافظه و اطمینان از حفظ وضعیت مغز شما کمک کنند. کتابهایی که انتخاب میکنید باید به اولویتها و اهداف شما بستگی داشته باشد، اما چه یک رمان معمایی باشد یا یک راهنمای خودسازی، مطمئناً به آنچه میخواهید میرسید. هر آنچه را که انتخاب کنید، می توانید روی فواید متعدد خواندن برای کمک به ذهن و بدن خود حساب کنید. این فعالیتهای مغزی تمرکز شما را بیشتر میکند و به شما کمک میکند روی چیز مهمی تمرکز کنید به همین دلیل است که به والدین توصیه می شود هر چه زودتر مطالعه را با فرزندان خود شروع کنند . پس به طور کلی خواندن مهم است و فواید بسیاری را به همراه دارد اما نمی توان ارزش آن را به یک سری از افراد محدود کرد وکسانی هم در جامعه هستند که به دلیل شرایط خاص خود نمی توانند مثل بقیه افراد به راحتی مطالعه کنند و از آن لذت ببرند اما این دلیلی نیست که آن ها از این هدف دست بکشند . این افراد خاص نابینایان هستند. نوع رفتار با نابینایان در جامعه، میتواند در سرنوشت آنها و حالات روحی و روانی شان تأثیرات متفاوتی بگذارد. برای رفتار و تعامل با نابینایان باید واقع بین باشیم و به آنها بفهمانیم که با دیگران هیچ گونه تفاوتی ندارند. آن ها به علت شرایط خاص خود کمتر میتوانند در جامعه حضور داشته باشند و این موضوع باعث می شود تا بیشتر وقت خود را در خانه سپری کنند و کتاب خواندن می تواند بهترین دوست و همدم آنها باشد و آشنایی با شخصیت های داستانی به خصوص آن هایی که شرایط مشابه با خودشان دارند و قهرمان داستان هستند می تواند برای آن ها الهام بخش باشد تا احساس بهتری درباره خودشان و زندگی در جامعه را داشته باشند.
تاکنون هیچ اطلاعاتی ثبت نشده است
|
برچسب ها:
|